Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

2 års fødselsdag for rMLM

Ja, så er vi på banen igen efter en sommerferiepause, OG VI HOLDT 2 ÅRS FØDSELSDAG!!! Stedet var hos Peter (chefkokken), og menuen til en to års fødselsdag er selvfølgelig hotdogs med rød sodavand, boller, lagkage og kaffe samt chips m.m.

Vi startede vanen tro ved totiden om eftermiddagen, og fandt ud af detaljerne til menuen over en lille øl. PIC00001.jpg (41606 byte)Da slagplanen var lagt tog vi om til den lokale købmand (Bjarne) for at få hvad vi skulle bruge (blandt andet jægermeister til at supplere den røde sodavand) . På vejen hjem købte vi lige en øl til at drikke i Holger og Lenas kolonihavehus. Vi fik desværre ikke købt æg, men Holger kørte under store protester hen for at hente disse mens vi andre lagde en plan for at ”tage hans røv”. Vi gik straks i gang med at lave cremen til lagkagenPIC00009.jpg (46166 byte) og mens det skete fik Alex et LILLE glas til vin (for at minimere hans chancer for at vælte det senere på aftenen…:-). Maden blev efterhånden lavet under indtagelse af Jægermeister (vi havde ”desværre” købt for meget af det i forhold til de relativt få røde sodavand) og øl. Dejen blev lavet af Chefkokken da alle andre RMLMére er bage-forskrækkede, og her skal også nævnes den smukt dekorerede lagkage der var højdepunktet i aftenens menu.lagkage.jpg (40943 byte)

Det blev under pyntningen af bordet klart, at Alex var den eneste ryger i selskabet – han har ikke luft til at blæse balloner op…Senere under madlavningen opstod der en lille konkurrence med et par håndvægte på ca. 10 kg stykket. Holger, Alex og Wolle skulle absolut konkurrere om hvem der kunne holde dem længst tid i udstrakt arm udfor skulderen…PIC00062.jpg (33061 byte)Holger klarede ca. 5-7 sekunder, Alex måtte henvises til andenpladsen med omkring to sekunder mens WollePIC00091.jpg (42454 byte) – tja. han kunne slet ikke få den op…Undertegnede undlod at demonstrere overlegen styrke af hensyn til Holgers selvtillid for han skulle jo senere få brug for den når ”planen” blev udført.

Da maden blev færdig og pigerne kom til bordet vidste de ikke hvad menuen bestod af, og der kunne ses skeptiske blikke da de fik serveret hotdogsPIC00040.jpg (45068 byte) – men hvad kunne de forvente når de kom uden gaver… Ja hotdogs smager rigtigt godt og giver en dejlig tørst og da skete det endeligt: Holger bad derfor om en øl under middagen, og Alex hentede den. Men først var han lige forbi undertegnede der havde været ved at dekorere en kapsel på indersiden med en lille hånd A. Tuborg har nemlig for tiden en konkurrence om at finde en hånd i kapslen så man kan bestille to øl ved aflevering på udvalgte barer. Og da vi havde en kasse tuborg lå det i luften at den der fik en sådan kapsel ville diskret håne alle andre med sit held. Og da ingen af os havde set en sådan kapsel vidste ingen hvordan kapslen skulle se ud. Altså var min kapsel lige så god som alle andre ved et hurtigt blik. Og resultatet udeblev da heller ikke – Holger åbnede sin øl og hans undren over at øllen ikke sagde noget under åbningen blev helt glemt på grund af begejstringen over at have fået den første kapsel med en hånd i…PIC00063.jpg (38659 byte)PIC00064.jpg (37142 byte)Højtråbende og triumferende fremviste han trofæet, og først nogle hektiske minutter senere begyndte det at gå op for ham at der var noget galt. For første gang i RMLM´s historie var Holger HELT og ALDELES mundlam PIC00071.jpg (41478 byte) :-D. En fantastisk fødselsgave…

Nå men herudover blev resten af maden serveret, og bollerne samt lagkagen var utroligt lækrePIC00057.jpg (43519 byte)

Efter at maden var spist fik vi lavet et ekstra logo bestående af  skruer, et låg fra tequilaflasken, knækkede pølser, et glas tequila en skive lime, og tre cigaretter.PIC00082.jpg (41483 byte)

Vi fik også navngivet Thanksgiving kalkunen: Klukkende Kalundborggensiske Kalle-kalkun. Ved femtiden var der kun undertegnede, Holger og Wolle tilbage, og det var ved det tidspunkt at Wolle fik lidt oprejsning hvad angår håndvægtene – han fik den op, men heller ikke mere! Holger måtte så også vide det – var hans præstation med håndvægtene stor, eller hvad. Og da der ikke var andre tilstede end os samt at han var kommet sig nogenlunde over kapseltricket…tja - et halvt minuts tid var rigeligt. Efter indtagelse af diverse drikkevarer i løbet af natten stoppede vi festen klokken 8 næste morgen – dvs. den blev faktisk over ti, for Chefkokken og Holger fik lige en lille sludder om verdenssituationen, på terrassen over en øl i den fine morgensol.

Se opskrifterne fra menuen på opskriftsiden.