Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

Så var det på tide at mødes igen. Chefkokken var vendt hjem fra en længere rejse og kunne nu samle tropperne til endnu en gang madsvineri med dertilhørende udskejelser.

Vi mødtes på på chefkokkens adresse kl. lidt forsinket, da Holger og Peter havde været ude og buldre natten før. Den der mødte først var den der boede længst væk, nemlig Wolle fra København. De andre kom en time senere (kl. 1500) og Holger især var skide utidig, da han ikke var blevet helt ædru endnu. Nå men alle vel mødt med alle arme og ben i behold skulle der laves en menu. Wolle havde taget den postomdelte Karolinehæfte med, men den virkede lidt for fedtfattig efter vores smag. Peter havde taget en god kogebog med som indeholdte nogle gode fede solide retter som en rigtig viking kan lide dem. Og det mener vi selv vi er, så der blev valgt fra bogen. Nemlig Fransk senneps-kam, samt en delikat forret som var rejer med persillepesto. Den er utrolig hurtig at lave samt er utrolig lækker. Da indkøbesedlen var skrevet og folk var blevet repareret for div. tømmermænd tog vi ud til vores elskede varehus (Bilka) PS. Vi vil snart have et sponsorat af Bilka, med al den reklame vi laver for dem !! Vi nåede kun lige derud inden 17.00 og chefkokken skulle lige se på saniteten, så han nåede aldrig ind i butikken. Men så blev tiden slået ihjel med en fadøl, indtil de andre havde klaret indkøbene. Chefkokken er virkelig ked af at han ikke nåede med ind i menneskemylderet :-) Nå men de øvrige kom ud og så blev der lige knækket et par af de kassevarme og så skulle vi videre til Holgers(Lenas) kolonihavehus for at proviantere det grønne. Der nåede vi også en lille en og fik lige hældt vandet fra kartoflerne i komposten (Lena siger at det er godt). Da vi kom hjem blev madlavningen så småt sat i gang.PIC00004.jpg (39941 byte)PIC00007.jpg (42894 byte)PIC00008.jpg (32144 byte) Nu ville vi jo ikke forhaste os da vi normalt plejer at servere kl ca.21-23 stykker. Men den dag var der jo fodbold. Ikke at det interesserer chefkokken overhovedet, men de andre ville da gerne have et øje på tv´et, så mine køkkenassistenter måtte i gang. En kammerat (Morten) af køkkenchefen ringede og sagde at han var på vej hjem fra Bornholm og om han ikke måtte kikke forbi, da konen var på aftenvagt og ungerne parkeret, så nu skulle den have gas.. Og det måtte han da ! PIC00018.jpg (34476 byte) Om han er flov over sin næse vides ikke men han skjulte den godt. Pga. fodbold og div. forhindringer (læs drinks) blev maden lidt forsinket og Morten kom med til bords. Og hvilket bord ! For det første havde chefkokken (med meget hjælp fra Peter) foldet servietter. PIC00016.jpg (39779 byte)PIC00025.jpg (34780 byte)PIC00021.jpg (41189 byte) Både forretten og hovedretten var maestoso ! Jeg vil sige en stor tak til mine assistenter for en sådan god hjælp i køkkenet ! Men jeg vil dog selv have cadeauen for middagen, da jeg jo var chefkokken :-D. Efter denne unikke  oplevelse stod resten af aftenen på hygge og billedkikkeri PIC00032.jpg (40057 byte) fra AUS turen. Samt en pralen fra chefkokken af en skive som blev skudt med en magnum 44 tromlerevolver i AUS.PIC00054.jpg (35905 byte)

Folk faldt efterhånden fra og der blev spillet meget højt da overboen var i Kbh. for at se fodbold i parken. Senere på aftenen var der kun Holger og konen (Min) og undertegnede tilbage. Vi måtte jo så lige holde traditionen i hævd og sætte videoen på med lykkehjulet. Dette vakte megen lykke igen men konen (ida) syntes at det var kedeligt og gik i seng. Så var der kun Holger og mig selv tilbage PIC00053.jpg (36402 byte) og vi så lykkehjulet indtil Holger faldt i søvn kl. ca 0400. Så chefkokken afsluttede aften med en bestilling af en taxa til Holger og så på hovedet i seng.

PS. Bemærk at Chefkokken ikke spildte noget rødvin denne aften (Måske fordi det var hjemme ved ham selv :-/ )

Referat af Alex