Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

Vi mødtes kl. 14.00 til den obligatoriske opstartsbajer.Bagdele.jpg (19298 byte) Der var tidligere blevet luftet ideer om noget Kina inspireret mad. Så bevæbnet med diverse Kina opskrifter gik turen til Bilka. Indkøbsvognen blev fyldt til bristepunktet og vi drog mod kassen (må vi i den forbindelse rose Bilka for den meget høflige og venlige betjening vi fik af en MEGET køn kassedame). Holgers koneLena.jpg (21501 byte)

Ved hjemkomsten ( efter den traditionelle køre bajer) begyndte tilberedningen af menuen: Forret hjemmelavede forårsruller, Hovedret:Ruller.jpg (20354 byte) kinaruskumsnusk med nudler, pølser, krydrede kødboller og hvad der ellers hører sig til i kinamad.

Maden blev serveret og var som sædvanlig en succes, på trods af problemerne med at spise forårsruller med pinde.Pinde2.jpg (22887 byte)

Dagen og aftenen igennem forsøgte medlemmerne at leve sig ind i aftenens tema Kinawol.jpg (26702 byte) Alex havde dog misforstået noget og udtrykte sin misundelse Kinamlm.jpg (24980 byte).

Pigerne klarede opvasken,Opvask.jpg (22559 byte) og resten af aftenen gik med  hygge alkoholindtagelse samt chipsspisning (ikke særlig kinesisk men det var umuligt at opdrive fortune cookies).Stemnin.jpg (26760 byte)