Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

 

Ja, vanen tro startede vi ved 13-tiden, dvs. med reduceret styrke for Holger var lidt syg (ynkelig) og Wolle lidt fraværende for han var midt i det store flytterod DSC01992.JPG (61526 byte) (er nu flyttet over på den forkerte side af broen…). Nå men med en kold fra kassen og uden Holger bestemte vi menuen som bestod af hovedretten Lammeragout, samt frugtsalat til dessert (Menuen til næste møde d. 18. maj blev også bestemt – se under kalender/referater hvad, samt hvordan I kan følge dette rMLM-møde live på nettet) . Da det var bestemt forsvandt Wolle, og kun Alex var tilbage med chefkokken. Vores wannabe (se sidste referat) fulgte med os ud til Bilka hvor vi købte ind i stor stil – der var nemlig to ekstra munde  at mætte, foruden altså wannabe-Johannes DSC02020.JPG (60659 byte) – nemlig Tanjas bror Nicolai DSC02104.JPG (62085 byte) samt kæresten Trine DSC02068.JPG (59754 byte) I hvert fald fik vi købt ind i flæng og afleveret bilen så alle kunne komme til ølkassen. Holger dukkede op da vi kom hjem, han så ikke godt ud, men hvornår har han nu egentligt også gjort det??? – en øl til ham og han var klar :-).

 

Vi gik i gang med at lave frugtsalaten DSC02002.JPG (61653 byte) – Alex DSC02007.JPG (59498 byte) bidrog denne gang til madlavningen idet han fjernede kernerne fra vindruerne!!! Senere lavede han også ris, så til gengæld måtte Wolle dække bordet (da han endelig indfandt sig  – der var vist en del ragelse der blev kørt frem og tilbage mellem lejligheden og kolonihave-skuret). Men frugtsalaten blev lavet færdig – og sikke en råcreme! Vi fik så lige et par hurtige øller for at knivene ikke rystede for meget når lammekødet skulle skæres ud – det var på dette tidspunkt at Wolle indfandt sig.DSC02057.JPG (57589 byte) Ragouten blev så lavet i langsomt tempo for at holde promillen ved lige – et af vores væsentligste mærkepunkter.

 

Der blev sagt værsgo omkring 21-tiden og alle smagte maden – nogen er jo sarte når det drejer sig om lammekød, DSC02083.JPG (61400 byte) og der var da et par stykker der mente at de skulle have rugbrød, men generelt blev maden kommenteret i høje toner – og da vi jo havde to Færinger til bords som kunne lide maden holder vi os til disse eksperter :-). Efter ragouten kom frugtsalaten på bordet, og det var mildt sagt en succes – Ida kommenterede den store mængde, men det trænede rMLM-øje indså straks at det ville komme til at passe, og ganske rigtigt der var kun nogle få frugter tilbage DSC02122.JPG (60099 byte) da vi slukkede festen.

 

Aftenen gik så med at hygge og snakke DSC02089.JPG (61997 byte) – men sluttede forholdsvis tidligt (lige efter 12-tiden da kold før tolv ikke er en rMLM-mulighed), idet næsten alle skulle tidligt op den følgende morgen. Opvasken som pigerne ellers skulle tage sig af blev efterladt på det skammeligste – der må andre boller på suppen fra deres side for at opretholde retten til god mad! Men ellers var der ikke pinlige indslag af nogen art så vidt det erindres fra undertegnedes side…

 

Og husk næste gang hos Alex d. 18. maj: rMLM kommer på TV2 kl. 17 og samtidig live på nettet.