Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

Året 2005 var ved at gå på hæld...

... da det enedelig skete igen. Rmlm samlet igen efter mere end 15 mdr.
Madklubben er ikke gået af mode men det er svært at samle tropperne når der er afstande og børn osv. med. men det lykkedes. Nogen af os var blevet tykkere (undertegnede) nogle tyndere. Men stadig de sammme mennesker i klubben. Ingen koneskift men tværtimod var nogle blevet gift i mellemtiden. Holger og konen var endelig blevet til Holger og konen officielt. Denne rMLM blev afholdt lidt mere familiemæssigt da der var børn med.
Der var lagt op til voksenhygge (ikke den i tænker på) men en god dag/aften med det traditionelle mænd laver mad... bliver lidt halvstive og servere for koner og unger. PS. Halvstiv så plejer undertegnede gerne at stå for en del smadret porcelæn og rødvin på gulvtæppet. Men denne gang var en succes. Undertegnede smadrede kun en potteplante på lokummet. Wolle derimod fik skubbet en vinkaraffel helt ud på terrassen. Tak for det Wolle. Det trængte jeg til :-D.

Nå men selve dagen startede kl. 1400 ca. de rigtige mænd mødtes og aftalte over en pilsner hvad der skulle købes ind. Vi skulle have Citronsuppe, indbagt svinemørbrad med ost og en marengsdessert. Dette blev erhvervet i et varehus der ikke får deres navn nævnt mere pga. sponsormangel. Undertegnede der jo er Chefkok som den der ligger hus til skulle lige købe en vanddyse og der gik det helt galt. Da jeg kom tilbage til truppen var der indkøbt fjerkræ i stedet for mørbrad. Ja Chefkokken mener jo at det er tøsespise, men da jeg jo ikke er såååå god i et køkken kunne jeg ikke stille noget op. så det blev til citronsuppe til forret og Kalkunbryst samt en marengsdessert. retterne blev da også udført med UG fra alle (måske citronsuppen er lidt speciel, men det opdages jo når den er lavet, om I kan lide den eller ej)

Da maden var spist og unger var lagt for sent i seng røg vi på cranium. Et spil hvor det er tilladt at dumme sig og det var fint for undertegnede skulle jo ikke ud og køre. Så alt i alt en god dag/aften i den gamle rMLM klub. Vi sluttede ca. 0330 og det er sent for nogle efterhånden gamle gubber som os. Det kan mærkes næste dag! Men klubben lever og der kommer et møde igen. Måske der går et år inden vides ikke pt. Men det bliver da spændende at se, hvad der skal smadres næste gang :-D

Mvh. Undertegnede Alex N.P

Hovedretten

Se opskrifterne fra menuen på opskriftsiden