Forsiden ]

 

Gensyn med Bjørnevangen

Så blev det atter tid for RMLM klanen at gense hinanden under hyggelige forhold.
Denne dejlige sommeraften i juli blev den eneste gang i 2004, hvor de travle TV-kokke kunne mødes. Det var blevet Holgers tur til at være chefkok (vært) og menuen skulle stå på grillmad fra Weberen
.

Den første klargøring bestod i at skaffe kartofler. Alex startede straks med at lede i skellet til naboen Alex på jagt i hækken, mens Wolle og Peter gravede de rigtige ovre i kolonihaven. Friske fra Peter og Tanjas kolonihave

Forretten bestod af grillet camembert på ristet brød med salat og hjemmelavet solbærsyltetøjForretten
 

Hovedretten var helstegt marmoreret oksefilet, der efter1-1½ time på weberen var mør, saftig og perfekt. Forretten Som garniture blev serveret bøffelmælks-mozzarella , der behørigt blev tilberedt ved at omvikle dem med tynde skiver squash (lavet med ostehøvl)

 og efterfølgende knaldet på grillen , sammen med grillede halve tomater (olieret og krydret med forhåndværende krydderier) samt smørstegte krydrede skiver flutes, hjemmelavede pommes frites og flutes til.



De hjemmelavede pommes frites lavede vi ved at skrælle kartoflerne og skære dem i kvarte stykker hvorefter disse blev kogt i ca. 5 minutter. De kogte kartofler blev efterfølgende lagt på en bradepande og overhældt med RIGELIGT olie og ”örtegaadens krydderurtemiks” fra Santa Maria og fik en tur i ovnen til de var sprøde og lækre. Menuen endte således som en smuk symfoni:
Bjørnehygge :-)

Aftenen endte som den plejede på Bjørnevangen en hyggelig sommerdag – bål og afslappet stemning.

Bjørnehygge :-)

Se opskrifterne fra menuen på opskriftsiden...n.