Rigtige Mænd Laver Mad

 

 

Referat af fisketuren til Nyborg torsdag 2. september

 

Efter Alex havde fået fri fra arbejde, startede Ida Peugeoten og kørte os til Nyborg - nærmere betegnet Knudshoved Færgehavn. Peter var ikke med, fordi han prioriterede sit studie højere end vennerne - han ville dog komme senere. FISK1.jpg (55085 bytes)Vel ankommet fik vi os en kølig øl og riggede stængerne til. Der stod en flok mennesker og råbte og skreg derude - men det var bare tømmermændene fra i går, der spillede Holger og Wolle et puds - de kom fra Nyborg Døveskole. De havde fanget en mængde hornfisk, men det rørte os ikke

fisk11.jpg (85559 bytes), så vi gik frejdigt i gang med at bruge de indkøbte børsteorme. Dvs. Holger og Wolle skulle sætte Alex´s på, da hans sarte fingre ikke kunne tåle levende agn. Efter en 3 kvarters tid uden fisk - indså vi realiteterne og byttede ormene ud med blink. Bingo

Wolle fik hug i første kast - Hornfisk!!!!

Men det var ingen hornfisk - Men en ufattelig flot HAVØRRED på 1,1 kg. Mesterfiskeren viste igen sin fantastiske evne til at fange dagens største fisk.

Fisk2.jpg (78455 bytes)

Så gik det løs efter hornfisk - Holger hev de første 4 ind.fisk3.jpg (78211 bytes) Alex havde ikke heldet med sig, han tabte en enkelt og var ved at miste modet. Efter en kold øl og en sejrsbitter var Wolle klar igen - så blev der hevet hornfisk ind.

Alex bandede lidt efter hornfiskene - af de ca. 20 mennesker der stod derude var han den eneste der ikke havde fanget nogen!! Men så vendte lykken og Alex fik sine fire hornfisk landet på molen. fisk5.jpg (55582 bytes)

fisk6.jpg (59509 bytes)Peter kom kl. halv 7. Vi drillede lidt og sagde vi ikke havde fanget noget, men efterhånden måtte vi jo ud med sproget. Anerkendende var blikket da han så alle vores hornfisk - og misundelsen tydelig da Wolles store Havørred blev vist frem - dog knap så misundelig som Holger.

Holger fik dog den største hornfisk - 503 g. Et flot eksemplar. Alex fik også nogen i den størrelse - flot klaret. Peter fik to hornfisk - men som sædvanlig med Peter var de for små og måtte ud igen.Fisk4.jpg (76636 bytes)

Klokken blev hen ad otte og Alex syntes han var blevet sulten og gik hen til cafeteriet og fik sig noget at spise. Forinden havde han lånt Holgers stang, og prøvede at se hvor langt man kan kaste med et blink mens spolearmen er lukket (rygtet siger at en mand i Korsør fik et 25 grams jensen Tobisblink i hovedet samme dag). Holger og Peter prøvede desperat at indskrive sig i MLM´s fiskeanaler ved at fange en havørred - men ak, det kræver jo sin mand at fange sådan en. Wolle mente han ville have nogle sild - og trak forfanget ind - og Danmarks mindste rødspættefisk10.jpg (47143 bytes) fik set vandoverfladen fra den forkerte side. Nå men det var jo sildene - 4 stykker blev det til og to småtorsk. Holger havde i mellemtiden opgivet sine havørredforsøg og prøvede lykken med sildene - 2 stykker og en lille torsk blev det til. Peter prøvede lykken ovre under Storebæltsbroen - men uden held.

Mørket trak over broen og fiskene havde besluttet at de ville gå i sengfisk7.jpg (90608 bytes). Vi pakkede sammen og fandt ned til 626´eren - naturligvis med passende ølpauser. Trætte kom vi hjem - men nogen skulle jo rense fiskene. Alex turde ikke røre dem, Peter havde ikke fanget noget - så derfor stod Wolle og Holger og rensede hornfisk, sild og havørred til langt ud på natten. Naturligvis med en kold øl. Hornfiskene blev klar - de skal ryges i Holgers rygeovn i morgen og serveres til forret.

 fisk8.jpg (67875 bytes)

Dagens resultat: parentesen viser hvor mange vi tog med hjem

22 (11) hornfisk

1 (1) HAVØRRED

6 (4) sild

3 (0) torsk

1 (0) rødspætte