Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

   Så kom der gang i MLM år 2000. Det nye år begyndte med indførelsen af en bødekasse, som skal forsøde MLM´ernes tilværelse i det kommende år. Alex havde allerede under det forrige møde frivilligt indskudt kr. 100.-, og han startede med at komme for sent. Stedet var hos Wolle, som blev dagens chefkok.7.jpg (23527 byte) Holger viste sig fra sin gode side og gav en flaske Gl. Dansk og en ks. øl, fordi han stadig mangler at skrive et referat fra et tidligere møde. En skik Holger vil fortsætte med indtil han får lavet det pågældende referat.

   Efter den sædvanlige palaver om, hvad der skulle spises, kørte vi i Bilka for at gøre de nødvendige indkøb. Her oplevede vi bla. en ung kassedame blive rød i kinderne og nægtede ethvert kendskab til de fire forklædeklædte mandspersoner der efterspurgte hendes telefonnummer.

   Vel hjemkommen begyndte vi på madlavningen som skulle stå på:PIC00006.jpg (37602 byte) Krondyrbøffer m. stegte tomater, ovnbagte kartofler serveret med en hvidløgssauce og til dessert citronfromage.

Først blev citronfromagen lavet og sat på køl. Kartofler og tomater blev skåret i halve, lagt på et fad og krydret med diverse krydderier (tex-mex). PIC00010.jpg (39894 byte) Ind i ovnen i ca. 45 min. Imens blev saucen gjort klar, bøfferne blev stegt og maden var klar til servering. PIC00009.jpg (39571 byte) Pigerne kom selvfølgelig for sent, men det er der jo ikke noget nyt i.

   Som ventet blev middagen igen uovertruffen god. Fantastisk lækkert kød, men specielt tilbehøret var vellykket.

Prisen blev holdt indenfor budgettet på de kr. 400.-, med et overskud på kr. 65.-, som ligger til næste MLM.

Efter maden endte aftenen i en hygsom indtagelse af indholdet af Tulles barskab. Desuden, og ikke mindst, blev der sat streger til bødekassen, under myndig opsyn af chefkokken. Disse streger endte således:

á kr. 1.-

Peter  4

Wolle  1

Holger 8

Alex  10

á kr. 10.-

Peter  1 (noget med nogen kartofler)

á kr. 20.-

Alex   1 (Noget med rødvin og en dug)

I alt

Wolle  1.-

Holger 8.-

Peter 14.- (havde betalt kr. 1.-, så det er kun 13.-)

Alex  30.-

Tvivlen ligger kun omkring at Alex kom for sent. Skal de betales? Eller er undskyldningen med, at han i sidste øjeblik skulle printe noget ud til MLM, og derfor kom for sent godkendt?

Penge skal falde til betaling ved næste MLM-møde i den specielle bødekasse.