Rigtige Mænd Laver Mad

 

Vi mødtes i løbet af dagen på Holgers terrasse til en kølig midt i forårssolens varme stråler. Fuldtallige blev vi ikke, da Jan undskyldte sig med en ukendt sygdom, og måtte tilbringe dagen i Sønderborg, under omsorgsfuld pleje af hans mor.

Efter adskillige tomme flasker og velovervejet argumentation blev lammekøllen Sikke en kølle gjort klar og kroketspillet fundet frem. Krokket ikke krukket Efter to timers spil, Krokketbanen stod det klart hvem vinderen var: Køkkenchefen himself, og på trods af hærværk af spilleredskaberne lykkedes det Peter at skaffe sig en 2. plads. Alex tog en fornem tredieplads, Holger spiller vist stadig. Pigerne opførte sig mistænkeligt, så vi havde på fornemmelsen at der var noget i gære.

Middagen forløb uden nævneværdig kommentarer. Måske er det lige værd at nævne at lammekøllen var perfekt tilberedt og fik rosende anmeldelser af de deltagende. Tulle og Lena, der jo havde specielmenu grundet deres saltvandsindsprøjtning, ytrede også deres fulde tilfredsstillelse med deres grøntsagsblanding á la MLM. Tulle og Lenas positive holdning overfor desserten (kinderæg) kunne dog ligge et lille sted, men så var der jo altid overraskelsen indeni.

Så troede vi at kortene skulle frem, pigerne vaske op og tiden var kommet til afslapning, men ak. Pigerne havde en overraskelse til os: Skattejagt!!!

Skattejagten starter 

Af sted gik det.Det´ godt nok mørkt Cykelskuret (som vi ikke kunne finde, søgte ly i nr. 33, hvor Alex for 117. gang ringede til politiet), fælleshuset, endeskuret, vaskehuset (da vi fik en nøgle) og til sidst volleybanen (der blev gravet op).

Vandhanen Som det fremgår af billederne gik vejen også forbi nybygningen og en tilfældig vandhane som Alex udforskede på egen hånd. En lige kamp som vandhanen vandt klart.

Gevinsten var et chokoladepåskeæg (Peter viste her gode evner til en evt. chokoladespisningskonkurrence)

Natten gik med terningspil (meyer og snyd) samt chipsspisning og øldrikning.

Peter forlod selskabet først under undskyldning af at svigerforældrene kom dagen efter, Alex den næste, han havde ikke mere rødvin han kunne spilde, Holger kunne ikke finde hjem og ventede med at gå til det blev lyst.

Godnat og sov godt

Chefkok Wolle

Chefkok

MLM påskemenu

MLM Lammekølle

Ingredienser:

8 personer

2 lammekøller

havsalt, friskkværnet peber

100 g. margarine

2 kg. kartofler

10 fed hvidløg

1 bundt persille

½ l. piskefløde

1 l. hønse bouillion

 

Tænd ovnen og indstil den på 225 grader. Gnid kødet ind i salt og peber, skær 3 fed hvidløg ud i skiver og stik dem ind i køllerne. Smør et ildfast fad med margarinen. Hak persillen og resten af hvidløgen. Opløs hønsebouillionen i en liter vand.

Skær kartoflerne i skiver og læg dem lagvis i fadet. Drys den hakkede persille og hvidløg over kartoflerne. Hæld bouillion og piskefløde over kartoflerne. læg køllen med den flade side opad, ovenpå kartoflerne.

Sæt fadet på ovnristen, på den midterste rille midt i ovnen ved 225 grader i 30 minutter.

Vend køllerne, og skru ned på 160 grader og lad dem stege videre i 1 ½- 1 ¾ time.

Sluk for ovnen og lad køllerne hvile i 10 minutter.

Server evt. kogte grøntsager til.


Kinder surprise

 

Ingredienser:

8 kinderæg.

 

Køb 3 pakker "Kinderoverraskelse" i Super Brugsen, server dem i et æggebæger.

 

God appetit


 

Regnskab 01-04-99

Rester fra marts

197.-

Kontigent

400.-

Fremkaldelse til hjemmeside.

79.-

Indkøb Superbrugsen

168.-

Indkøb Bilka

250.-

Ialt

100.-

Peter forudbetalt

100.-

til 1. september

200.-

Der gøres opmærksom på at Jan desuden mangler 2 gange kontigent (kr. 100.-)