Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

Så blev det den 1/4-00 og MLM (nu RMLM) skulle afholde deres første alkoholfrie møde...............Aprilsnar !

Vi mødtes ved Alex, som efter vedtægterne så var chefkok.PIC00030.jpg (44404 byte) Vi startede med at planlægge dagen over en kop øl og besluttede at lave Mexicansk mad, som jo giver en dejlig naturlig tørst. ( den har rMLM-medlemmerne nu ikke noget problem med) Vi begav os afsted til de lokale butikker for at handle ind. Den største oplevelse var nok grønthandleren som havde græsk øl på tilbud. Dette skulle da prøves og så er der vist ikke mere at sige om disse øl. Kan ikke anbefales! Derimod blev kyllerne fra brugsen vel modtaget.

Hjemme igen efter indkøb skulle der stemmes om vores nye domainnavn, som der har været afholdt en konkurrence om i marts måned. Vi blev hurtigt enige om at et forslag fra djævleøen var det mest passende. Nemlig rMLM. Dette står for "Rigtige Mænd Laver Mad" www.rmlm.dk Dette bliver den fremtidige adresse og vi køber os ind på et hotel så vi får en stabil server uden reklamer osv. (andre end dem vi selv sætter på) så vores trofaste læsere kan logge sig på vores side uden problemer.

Da dette var klarlagt skulle der laves mad. Rejecocktail - Tortillas og Tacos. Chefkokken, der er kendt for ikke at kunne lave mad, blev gennet ud af køkkenet og overladt til borddækning samt praktiske opgaver såsom rengøring af en ubehandlet bøgetræbordplade (flot, men meget upraktisk) Derfor kan chefkokken (mig) ikke skrive så meget om tilberedningen, andet end at det sydede og der blev ivrigt indtaget rigeligt med væske for at modvirke indtørring af kokkene i den hede varme fra kogepladerne.PIC00001.jpg (43076 byte).

Bordet blev dækket PIC00008.jpg (41460 byte) og pigerne begyndte så småt at ankomme.

Maden blev som sædvanlig modtaget med bifald og alle blev mætte.PIC00012.jpg (39790 byte) Kl. 2400 kom overboen med røde pølser, som var i overskud fra et spejdermøde, Flinker mand !

 Kl. 0200 kom han igen og bad os om at skrue ned for musikken :-) Flinker mand hmmmm. :-)

Aftenen sluttede ca. kl. 0500 efter hvad jeg kan huske. Bødekassen havde en sløv aften, da det kun gav 20 kr, som ikke uventet blev betalt af chefkokken, for øl på gulvet pga. motorikproblemer efter efter indtagelse af for meget saftevand.

Økonomien for dagens menu blev 55 kr. pr. person. Kassen er tom og bødekassen som blev til hævet til 375 kr. skal bruges til oprettelse af domain og webhotel.

Referent : Chefkokken Alex N.P

Se opskrifterne fra menuen på opskriftessiden.