Forsiden ]

 

Genforeningen og Boserup

Så skete det endelig, d. 8/3-03 blev ®MLM samlet igen, efter godt et år hvor aktiviteterne har lagt lidt stille. Kl.10.00 hentede Alex Holger, og dernæst gik turen til banegården hvor Wolle kort efter dukkede op. Peter, der nu har avlet to ®MLM-aspiranter skulle passe krudtuglerne, så han kunne først tilgå senere.

Første punkt på dagsordenen var at fremskaffe et digitalt kamera, så vi kunne forevige dette møde. ”Vores” sædvanlige kamera var desværre ikke tilgængeligt denne dag, så vi måtte finde på noget alternativt. Heldigvis har vi kontakterne i orden, og færingen Janus Joensen stillede velvilligt sit kamera til rådighed, så turen gik til det sydlige Odense for at afhente dette. Så var det tid til den traditionelle ”opstarts-og-hvordan-skal-vi-gribe-dagen-an-bajer”, så vi fandt hurtigt en tank og provianterede, for dernæst at holde ind et listigt sted og skåle på gensynet.

Nu var det tid til indkøbene, men menuen var kun overordnet idet Holger havde en vildsvinekølle i sin fryser. Vi manglede bare noget inspiration til en spændende måde at tilberede den på, men heldigvis havde vi fået opsnuset at superkokken Henrik Boserup afholdte audiens i Rosengårdscentret, hvor man kunne komme og smage noget af hans mad, købe verdens bedste madbibel (signeret)samt at få en snak med ham Boserup signerer bibel. Afsted det gik og vi blev som sædvanligt mødt med undrende blikke og skæve smil da vi gjorde vores entre iført fuld kampuniform (læs forklæder og kasketter). Der var også undren at spore i vores ansigter, da vi opdagede at der ikke bare var èn Henrik Boserup, MEN en hel hær iført ens tøj og alle skaldede Boserups hjælpere, hvad var nu det??? Det viste sig hurtigt at det bare var alle Boserups hjælpere, der i dagens anledning havde valgt samme tøj- og hårstil som ”Lè Chef” ham selv. Hurtigt fik vi fundet ”den rigtige” og efter at han var kommet sig over chokket over at møde den legendariske og tv-kendte madklub ®MLM, startede en længere sludder, hvor vi fik en masse gode tips og tricks til hvordan vi tilberede (vild-)svinet. Boserup var selvfølgelig også straks klar på en hurtig fotosession med den kendte madklub RMLM & Boserup i skøn forening, og luftede en ide om at vi skulle optræde i morgentv på tv2, da det jo efterhånden var noget tid siden vi havde været på  skærmen sidst. Udover den meget hyggelige samtale med superkokken blev vi også vartet op af hans medhjælpere i form af smagsprøver på Boserups mad (Kartoffelsuppe, der smagte af kartofler) samt specialudskænkninger (læs store mængder) rødvin alt imens vi fik handlet ind Indkøbsvognen., så vi kunne afprøve mesterens råd. Til sidst blev det dog for meget for Alex, der hellere ville hjem med bilen så han rigtigt kunne komme igang med noget seriøst lagkage.

Hurtigt og sikkert fandt den lille grønne franskmand ”casa del Nørrebo”. Vi fik pakket ud og fik lagt en slagplan, som selvfølgelig blev udtænkt over et par kolde fra kassen. Da tiden var inde begyndte det store projekt, men der skulle vise sig at opstå problemer, som ikke en gang Boserup kunne forudse. Køllen blev brunet efter foreskrifterne og dernæst blev væde tilsat Boserup foreslog, der skulle øl i maden., og så startede problemerne. Alex’s store ildfaste fad revnede, træls men vi fik fundet et lidt mindre som også kunne bruges og køllen kom i ovnen igen, sådan et dyr skal have temmelig lang tid. Med jævne mellemrum blev køllen tilset, men da vi havde klargjort rodfrugterne (Hvortil vi hurtigt hyrede en tilfældig køkkenhjælp ) Køkkenhjælpen med mesterenog det var tid til at tilsætte disse, opdagede vi, at ovnen ikke varmede mere L Vildsvin i koldt fad med rodfrugter. Det burde vi nok have set noget før.  Nu var gode dyr rådne, men Alex, der har udstyret i orden, havde selvfølgelig en kombiovn, så vi måtte prøve at få bakset den store kølle ind i det lille hul. Det lykkedes med et endnu mindre fad, og vi måtte gå lidt tilbage i tidsplanen, MEN da vi en time tid senere ville tilse maden, var den lille ovn pludselig også stået af!! Hvad skulle vi nu finde på? Klokken var ved at være sent, forretten stod på bordet Forretten på bordetmen køllen var stadig rå? Tænke, tænke.... nå men det måtte da også være muligt at grydestege sådan en fyr, så det blev sat i værk af Tulle Tulle i fuld sving. Forretten blev indtaget med stor fornøjelsLidt fra bordet.e. Dernæst blev der kæmpet energisk på den alternative tilberedning af kølle og tilbehør, og da klokken nærmede sig midnat satte vi os til bordet igen. Taget i betragtning af den noget specielle fremgangsmåde blev det faktisk rimeligt vellykket, kødet var måske en lille smule tørt, men det er vel heller ikke mærkeligt efter den behandling. Resten af aftenen/natten gik med hyggeligt samvær, rødvin og  fælles oplæsning af vores nyindkøbte Bibel .   Holger læser op af Bibelen

Se opskrifterne fra menuen på opskriftsiden.